One-man-army...

Passie voor jouw organisatie

20200821_195849 - kopie

Dick Maes Broekema

Zolang ik kan typen schrijf ik al. Eerst voor de schoolkrant, tijdens en na mijn studie Nederlandse Taal en Letteren en Journalistiek bij de krant en later voor diverse (internationale) reclamebureaus als copywriter. Maar werk ook voor veel MKB-bedrijven (KMO-bedrijven heet dat in België. Ik leerde als op jonge leeftijd van Rein Bloem scenario schrijven Sindsdien schrijf ik die ook. Bij belangstelling ben ik ook gaan filmen als camerajournalist voor bedrijven. Die combinatie vinden klanten aantrekkelijk. Als ik hen of hun klanten interview voor een tekst voor een huismagazine of advertentie, neem ik de filmcamera gelijk mee voor een pakkend shot. En een goeie quote. En dan nog dit: ik werk ook graag voor religieuze en godsdienstige organisaties. Verklaring: ik studeer theologie en ben pastoraal medewerker in Kortenberg, België

Microphone in front of the sound mixer and computers in broadcasting radio studio. New radio station studio.

State-of-the-Art

In de loop der tijden hebben ik nogal wat technisch equipement verzameld. Zoals 4K-camera’s, 4K Drone, Samplitude opnametechniek, Røde- en Shure studiomicrofoons, Behringer-mengpanelen, verlichting en studiolampen en flexibele opname-middelen voor geluid. Op het gebied van personeelsbladen werk ik met interactieve digitale media; een aantrekkelijke combinatie van geschrift, beeld, film en sociale media. We kunnen op meerdere plaatsen werken. In onze mini-studio's in de Binnenstad van Harderwijk, het Dalton Innovation House in Harderwijk , waar we veel opnameruimte hebben, en in het centrum van België, waar onze geluidsstudio is gevestigd.

IMG_6140

Werken op locatie en studio

Klanten hoeven niet naar mij toe te komen, want meestal werk ik op locatie in Nederland en België.  werken op locatie. Dat is sowieso het geval als  als reporter voor personeelsbladen of huisorganen of als maker van videoreportages en interviews. Ik  beschik over transportabele verlichting, microfoons en opnameapparatuur. Omdat we meestal op lokatie werken, maken we gebruik van een geregistreerde microdrone omdat het bescheiden formaat makkelijk transportabel is. Voor studio-opnamen, besprekingen, counseling en inspiratiesessies beschikken we over adequate ruimtes aan de Daltonstraat in Harderwijk en Nederokkerzeel in België. Podcast: Wil je een podcast opnemen? Dan ben je van harte welkom in onze studio. Op de foto een opname van een Podcast met Prof.Dr. Thomas Quartier over Bob Dylan, uitgebracht door de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Closeup portrait of a male hand writing on a paper

Schrijven voor alle media

Je wilt een tekst voor je website, een persbericht, een handleiding, een speech, webtekst scenario, brochure, een advertentie, je nieuwsbrief of een leaflet? Gooi het bij mij over de schutting en je krijgt een mooie, goed geredigeerde tekst terug.  Journalistieke teksten? We zijn er uit voort gekomen. Nog iets: moet het in een andere taal, dan regelen we dat met ons vertaalbureau.

 

Tip 1: kijk eens anders

Kijk eens naar je organisatie als je eigen klant. Dat is niet makkelijk, maar je kunt het. Zou je dan klant worden bij je eigen organisatie? Ja? Vertel je publiek waarom. En wees niet te bescheiden.

Tip 2: onderscheidend!

Beredeneer eens goed naar wat je onderscheidt van andere organisaties. Je Unique Selling Points zogezegd. Breng die duidelijker naar voren. Ik kan  je daar een handje bij helpen met de nodige media.

Tip 3: wees actueel

Veel sites worden niet of nauwelijks bijgehouden. Da’s niet goed voor je zaak. De oplossing is een ‘contentabonnement’, waarbij ik voor de inhoud, foto’s en eventueel filmpjes zorg En dat tegen een vaste prettige prijs.

 

Tip 4: er is altijd nieuws

Elke organisatie heeft nieuws, maar soms zie je dat over het hoofd. Praat er eens met mij over. Tien tegen één dat wij wél nieuwsitems vinden die je op de kaart kunnen zetten bij je doelgroep. Dat is een kwestie van ‘anders tegen de dingen aankijken’. En dat doe ik  graag voor je.

Tarieven film & geluid

Schrijven € 60,--
Copywriting € 60,-
Voice-over per opdracht v.a. € 75,-

Dronefoto's                              € 95,-- per 3 opnamen

Dronefilms excl. montage     €125,--  vanafprijs

Tarieven overig

 

Brochure/advertentie € 60,--
Redactie/journalistiek € 60,--
Communicatie-advies/concept € 100,-
Stockfotografie rechtenvrij € 15,- per beeld
Reisuren € 25,-
Reiskosten € 0,50 per km
euros

Deze prijzen gelden als ik alle werkzaamheden in ‘eigen huis’ uitvoer. Alle prijzen volgens offerte. Levering volgens onze leveringsvoorwaarden.

Business inspiration

Inspiratie... na de Corona

Het kan zijn dat door en na de Coronocrisis je bedrijfsmodel aan verandering toe is. Laten we elkaar eens inspireren over hoe dat zou kunnen. Creatief en zakelijk. Dat kan met het concept Wendbaar.NU. Wil je meer informatie? Surf dan naar www.wendbaar.nu 

Neem contact op