Texas Digital Europe te Ermelo, Amersfoort en Roermond wilde de site aanpassen aan de eisen van de tijd. Het bedrijf houdt zich bezig met het extraheren van data van enorme bestanden tot realtime inzichtelijke graphics voor managers van omvangrijke bedrijven. Klanten zijn onder andere luchtvaartmaatschappijen, hospitalityketens en logistieke bedrijven. Via Communio maakte een nieuw ontwerp, schreef nieuwe, confronterende teksten en verzorgde ook de technologie. Dit in samenwerking met Dreamgrafix uit Buffalo (design) en Webcoach Service uit Nunspeet (WordPress techniek). Een ingewikkelde klus waar sommige developers niet eens aan wilde beginnen, maar partner Webcoach Service wel!

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.